CNC-bearbetning

1280x400_cnc_CompQual80.jpg

CNC-bearbetning med rätt maskinkapacitet tillsammans med hög kompetens hos erfarna medarbetare. Vi är alltid beredda på att möta dina högt ställda krav. Du bestämmer nivån på förädlingen – vi anpassar oss!

Hög precision inom cnc plåt

Vi klarar noggrann planhet och parallel­litet, perfekt ytfinhet, precision och kom­plicerade former – oavsett om det gäller enstaka detaljer eller långa serier.

Stena Components levererar det stål du vill ha, i det utförande du behöver.

CNC-bearbetning ställer höga krav på tillverkaren. Det gäller dels att ha tillgång till den maskinella kapaciteten, men lika viktigt är det med den mänskliga kompetensen. Och du har rätt att ställa höga krav på oss.

När du beställer CNC-bearbetade produkter hos oss är det du som bestämmer nivån på förädlingen. Vi klarar det mesta – tack vare mycket konkurrenskraftiga maskiner, med stor rörelsekapacitet. 

Vi klarar noggrann planhet och parallellitet, perfekt ytfinhet, precision och komplicerade former – oavsett om det handlar om några enstaka detaljer eller om långa serier. Tack vare vår flexibilitet och vår breda kompetens kan vi producera det du vill.

Genom att koppla in oss i ett tidigt skede i processen kan vi bli en partner även i ditt utvecklingsarbete. Vi bearbetar gärna dina idéer, från skiss eller färdig ritning, och kommer med synpunkter och förslag från ett produktionsperspektiv. På detta sätt kan du hitta den bästa vägen genom hela processen.

Vi håller vad vi lovar

En stor kapacitet med en välutbyggd maskinpark är grunden för att klara av våra åtaganden. Kompetensen hos vår personal och vår kvalitetsstyrning ger dig en extra trygghet. Vi är en garant för hög kvalitet och säkra leveranser. Och vi lovar bara vad vi kan hålla!

Vill du komma i kontakt? Ring oss
0481-44200

 

Dela denna sida

Genom att du registrerar dig på någon av Stena Metallkoncernens webbplatser samtycker du till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet här.