Stena Components söker CNC-operatörer

2021-01-21

Vill du utvecklas som CNC-operatör, jobba i fleroperationsmaskiner och ha ett omväxlande arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker CNC-operatörer till vårt team i Nybro.

Om tjänsten

Som CNC-operatör bearbetar du produkten efter kundens behov vilket kan innebära enstaka detaljer eller serieproduktion. I arbetet ingår ritningsläsning och programmering. Arbetet innebär stor självständighet och eget ansvar samtidigt som du ingår i ett team av medarbetare.
 
Kontrollmätning_CompQual80.jpg

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är nyfiken, har lätt för att samarbeta och motiveras av möjligheten att utvecklas i yrkesrollen. Du har ett metodiskt arbetssätt och du hanterar stressfyllda situationer med ett lugn.


För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har tidigare erfarenhet inom CNC-bearbetning alternativt har utbildning inom området. Du har en vana av ritningsläsning, mätteknik och att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har flera års arbetslivserfarenhet av CNC bearbetning i fleroperationsmaskiner. Meriterande är även om du har truckkort.


Som person ser vi att du är flexibel då arbetet är omväxlande och utmanande. Vi ser att du är villig att utvecklas och lära dig nya saker och du förväntas även delta i arbetet med ständiga förbättringar och att hålla ordning och reda.


Vad kan vi erbjuda dig?

Stena Components erbjuder tillverkning av avancerade stålkomponenter till nordisk industri. Företaget levererar i alla faser från ämne till produkt och har hela processen från ritningar, avancerad bearbetning och efterbehandling med fokus på flexibilitet, kompetens och kapacitet.
 
 
dea_gamma_2_CompQual80.jpg


Vi erbjuder en arbetsplats med stort fokus på säkerhet. Vi arbetar dagtid och tvåskift. Hos oss är teamet viktigt och medarbetare i blandade åldrar hjälper varandra och tar ansvar för varandras arbetsmiljö. Välkommen till en arbetsplats som präglas av gemenskap, respekt och arbetsglädje – våra kärnvärden är enkelt, tryggt och utvecklande.


Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Lars Hasselqvist på
010–445 3322. Urvalsprocessen sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 21 februari, 2021.
 
Sök tjänsten här:
 
https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-nybro/Stena-Components-Nybro-AB/CNC-operat%C3%B6rer-Nybro/1829205#0


För mer information besök gärna www.stenacomponents.se
Dela denna sida