Figurskärning och kapning

Kostnadseffektiva produkter är något som alla kunder vill ha. Vi löser detta åt dig med vår gedigna erfarenhet och ett högt tekniskt kunnande. Vi bereder, kalkylerar och optimerar materialtillgång och tillverkning.

Dina behov i fokus

Oavsett om du behöver enstaka detaljer, korta eller långa serier så levererar vi de figurskurna ståldetaljer som behövs. Självklart garanterar vi en hög precision och säkra leveranstider. Vi hjälper dig även med att förädla din produkt om behovet finns.

Effektivisering av lagerhållning

Vi effektiviserar din lagerhållning vilket ger dig smidigare materialhantering och inget produktionsspill. Du klarar dig med enklare utrustning. 

Stor maskinpark, gedigen kunskap

Vi har en stor maskinpark och gedigen branschkunskap. Gas- eller plasmaskärn­ing utifrån dina behov. Blästring, gradning, avspänningsglödgning och fogberedning. Flera anläggningar med figurskärning = Sveriges största kapacitet på området. 

Kvalitetstänkande hela vägen

Vi är flexibla och villiga att diskutera det mesta för att hitta den bästa lösningen. Men kvaliteten tummar vi aldrig på. Din kravspecifikation ska alltid uppfyllas liksom dina högt ställda förväntningar. Vi har ett väl förankrat kvalitetstänkande i hela produktionslinjen.

Spill till återvinning

Skärningsspill tas väl tillvara och skickas vidare till vårt systerbolag Stena Recycling för vidare förädling så att det blir nytt material. 

  • Dela denna sida